Известие

Collapse
No announcement yet.

Почна се!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
    Както казах фирмена политика, ако ще частите да ги събират от рибната борса. Днес направихме нова генерация от катализатора до края и стана малко по шумна, но старата беше сбиркенщайн. Някой може ли да помогне с кабели за 16в ?
    Те се правят лесно, стига лулите ти да са здрави и тия при дистрибуторната. Кабелите са на винтови куплунзи към накрайниците, които се продават ами спе4елиста. Самите кабели можеш да си купиш на метър, но не на Бош (пълен боклук са) или да шземеш от друг комплект. Самите накрайници са с резистори 5.6 и 1 килоома - не слагай други. Ако искаш мога да питам Т&Н със съответната отстъпка. Ама ти ме предлагаш за банване

Comment

• Избягвам самоделските изпълнения, така че питай в тоя магазин когато ти е удобно за 33 16в 30747, после ще черпя.
      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Избягвам самоделските изпълнения, така че питай в тоя магазин когато ти е удобно за 33 16в 30747, после ще черпя.
        Аз съм със самоделско изпълнение - тунинг кабели с оригинални накрайници. 120лв. ми излезна кабела. Ама няма грам пробив, жужене и т.н.
        А Т&Н имаш във Варна
        http://tincar.bg/index.php?option=co...acts&Itemid=28

Comment

Избягвам самоделските изпълнения, така че питай в тоя магазин когато ти е удобно за 33 16в 30747, после ще черпя.
          а не трябва да ги подценяваш. иначе може да си вземеш кабели тесла на приемлива цена.
          http://www.tesla-blatna.cz/en/
          точка

Comment

• Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
            а не трябва да ги подценяваш. иначе може да си вземеш кабели тесла на приемлива цена.
            http://www.tesla-blatna.cz/en/
            Оставаше да имат кабели и за 16-ка, с тази медна сърцевина цена нямаше да имат.

Comment

• ееее, вярно че тя беше с 5 кабела и я няма в каталога. значи един комплект за 145 16-ка T812C + едно кабелче за дистрибуторната за каква да е 33-ка с такава трябва да свършат идеална работа. по тесла кабелчето се води k349 иначе може и бош че ги продават на бройка.
              точка

Comment

Намери ли бе?
                Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
                Alfa Romeo 33

Comment

• намерих Tesla за Мицубиши, благодарение на DJ_STIVAN
                  Attached Files
                  33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Сложи ли ги? Как са.... аз от 3 години съм с такива и нямам оплакване.
                    Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
                    Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Comment

• Kris на последната снимка се вижда някаква шуменска алфуна чия е
                      Алфа Ромео 145 1.6i 16v TS

Comment

• Първоначално публикувано от emko Покажи съобщение
                        Kris на последната снимка се вижда някаква шуменска алфуна чия е
                        kalata8
                        Първоначално публикувано от DJ_STIVAN Покажи съобщение
                        Сложи ли ги? Как са.... аз от 3 години съм с такива и нямам оплакване.
                        Пробвах кабела между бобината и делкото, пасна и работи перфектно, ще мина без смяна на капачката. Ще ги сложа малко преди края на разработката да видим има ли разлика.

300/1500км. до тук
                        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• ето как изглежда картера след изправянето ... ако някой мисли, че не е достатъчно нека вдигне ръка
                          Attached Files
                          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Гледането става най добре с манометър!

Comment

ето как изглежда картера след изправянето ... ако някой мисли, че не е достатъчно нека вдигне ръка
                              сега виждам какво ме чака и мен.....
                              92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
                              95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
                              90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
                              00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

• 500/1500км.

няма по-добър волан за 33 от тоя, заклевам се
                                Attached Files
                                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Working...